Sinem Pehlivan: Ofix.com Makeup Organizer

16.8.15

Ofix.com Makeup Organizer

    Merhabalar. Son zamanlarda tüketici çılgınlığımız sebebiyle makyaj malzemelerimizin arttığından yakınır olduk. Malzemeler artınca koyacak yer arar olduk. Bu durumda da makeup organizer arayışına girişiyoruz. İnstagram hesaplarında ve yurt dışı sitelerinde bir çok çeşit de akrilik organize ediciler görüyoruz. Ancak fiyatları bana çok uçuk geliyor. Peki uygun fiyatlısını nereden bulacağız? İşte bunun cevabını OFİX.COM da buldum :)
     İşte benim beğendiğim akrilik kutulara bir göz atalım :)


Benim seçtiklerim bunlardı. Özellikle instagram satışlarında 50-60 liraya satılan bu ürünle Ofix.com da 5-10 lira arası şaka gibi :) Linklere tıklayarak sizler de bu ürünleri görebilir isterseniz satın alabilirsiniz. Arama butonuna da şeffaf kalemlik yazarak diğer çeşitlerini görebilirsiniz. 
Başka bir yazı da görüşmek üzere hoşça kalın :)


8 yorum:

  1. Tatlım çok haklısın fiyatlar bana da uçuk geldiği için almıyordum. Bu keşif çok iyi oldu! :)) Teşekkürlerr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim canisi başka modellerine de bak uygun olanı al dene derim :)

      Sil
  2. İlk sıradakini ben kullanıyorum, çok da memnunum. Belki çok fazla malzeme toplamıyor ama devrilen BB krem tüpleri, far paletleri ve fırçalar için birebir!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geri kalan da çekmecelerde yer alsın. Elimzin en sık gittiklerini bile yerleştirmiş olsak yeter aslında :) Ama bu fiyata instagram satışlarındaki fiyata oranla 5-6 tane aliriz kafadan. Güle güle kullanın siz de :*

      Sil
  3. http://www.avansas.com/mas-808-tidy-desk-organizer-seffaf.html

    Bence bu çok daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler ama bu attığınız makyaj organizeri olarak kullanilanlara pek benzemiyor ama kalemler için olabilir sağ olun :)

      Sil
  4. Teşekkürler keşfin için

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈