Sinem Pehlivan: Emily Dudak Kalemleri / 201,202,213 ve 214 Numara

16.2.16

Emily Dudak Kalemleri / 201,202,213 ve 214 Numara


  Herkese merhabalar. Ruj kullanmayı sevmeyen (eskiden) biri olarak kendimi Emily dudak kalemleri ile alıştırmaya başlamıştım. Uygun fiyatları sebebiyle blog camiası pek yüz vermemişti bu kalemlere. Herkes bir bir deneyip kalıcı olmalarının da farkına varınca göz bebeği haline geldi.
Emily dudak kalemi
Kalem ambalajları


     Emily dudak kalemlerinin en sevdiğim özelliği yapılarıdır. Çünkü yumuşak ve kolay sürülüyorlar. Bu özelliğini herkes sevmeyebilir. Yumuşak olmaları ucunun hemen bitmesine sebep oluyor. Hal böyle olunca da her kullanımda ucunu kalemtıraş ile açmak gerekiyor. Ben bundan şikayetçi değilim. Her kullanımda açılsa da öyle hemen bitecek kalemler değil Emily dudak kalemleri.
     Kalıcılıkları da renklerine göre farklılık göstermesine rağmen bir şeyler yesem içsem de kalmaya devam ediyorlar. En iyi kalıcılık 202 ve 213 renklerinde bence. İçinde ışıltı bulunduran renkleri haricinde dudakları kurutmayacak şekilde güzel matlık veriyorlar.


Emily dudak kalemi
Flaşlı Çekim

Emily dudak kalemlerinin bendeki renkleri 201,202,213 ve 214 numara. İkinci resimde de yukarıdan aşağıya doğru sırayla yazdığım numaraların görünüşleri flaşlı çekim ile sizlerle.

Emily dudak kalemi
Gün ışığı çekimi

Bu resimde de gün ışığında renklerin nasıl göründüğünü görüyoruz. Ben Emily dudak kalemlerini çok ama çok seviyorum. Hatta hangi rengi aldığımı unutup her baktığımda tekrar aşk yaşayıp elimdeki renklerin aynısını da almış oluyorum. ( 213 numarayı tekrar almışım :D ) Bu kalemleri japon pazarı dedikleri milyoncularda 1,5-2 liraya alabilirsiniz. Gratis mağazasında da gördüm ama fiyatı daha pahalıydı. 
Bende 207 numaralı rengi de vardı ama o bittiği için gösteremiyorum maalesef. Sizler de gördüğünüz yerde bu Emily dudak kalemlerine bir şans verin. Eminim ki pişman olmayacaksınız. 
Hoşça kalın.

16 yorum:

  1. kalem kullanabılenlere gercekten guzeller ancak ben sadece ruj kullananlardanım :) ama emilynin göz kalemleri de cok guzel zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet kalem sevenlere güzel bir ürün :) göz kalemleri de favori hele o asker yeşili rengi çok iyi

      Sil
  2. 213 numaraaa benim olmalı Gratis'e gidince bakıcam ama son gittiğim de hep tek tük bırakmışlardı bende kırmızı aldım :/

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan en sevdiğim renk o içlerinde çok ama çok kalıcı <3 gratiste bulamazsan eğer milyoncularda daha ucuz oralara da bak

      Sil
  3. Renkler güzel görünüyor,denemek lazım bu arada benim hiç dudak kalemim olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim rujları yavaş yavaş sevme sebebim oldu bu kalemler. Fiyatları da çok uydun 1.5-3 TL arasında değişiyor dükkandan dükkana. Başlangıç olarak çok iyi olur <3

      Sil
  4. çok hoş renkler gerçekten :) Yanlış hatırlamıyorsam ben 209unu da çok beğeniyorum tavsiye ederim :) Blogunuz çok hoş takibe aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözüm hepsinde aslında buldukça alacağım. Ama yakışır mı bilemiyorum :( Hoş geldin ben de takibe aldım <3

      Sil
  5. Hepsini istiyor ve gördükçe alıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem yapısı güzel hem çok ucuz dayanamıyoruz değil mi :D

      Sil
  6. Renkleri çok hoşmuş iyi günlerde kullanın :)
    Banada beklerim :))

    YanıtlaSil
  7. her rengi çok güzell

    banada beklerim ;)

    YanıtlaSil
  8. bu kalemleri ben de çok severek kullanıyorum. çoğu zaman ruj niyetine tek başına yeterli oluyor. güzel yazı için teşekkürler =)

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈