Sinem Pehlivan: NYC Big Bold Volume By The Lash Mascara / Rimel İncelemesi

4.11.16

NYC Big Bold Volume By The Lash Mascara / Rimel İncelemesi


    Selamlar. Maskara seçerken en çok dikkat ettiğim özellik fırça yapısı. Ben plastik uçlu fırçalardan verim alabiliyorum. Kirpiklerim bana göre seyrek ve normal uzunlukta.Ancak sarı kıl yapısına sahip olduğum için kirpiklerim de kaşlarım gibi görünmezliğe oynuyorlar :)



   NYC Big Bold Volume By The Lash Mascarayı ise çok sevdiğim Essence I love Extreme'i bulamadığımda Watsons'da çalışan bayan sayesinde aldım. Ve kendisine teşekkürlerimi borç bilirim. Çünkü en az Essence pembe rimeli kadar çok sevdim bu ürünü.
Tek kat rimel uygulanmış hali
  Plastik ve tombik bir fırça yapısına sahip. Kirpiklerimi tek tek ayırıyor ve ilk katta çok güzel bir uzunluk veriyor. Kirpiklerim seyrek olduğu için ben ikinci katı da çok fazla kurumasını beklemeden geçiyorum. Böylelikle uzunluğunu kaybetmeden daha dolgun hale geliyor.


    Yapısı eğer Essenceyi biliyorsanız onun yapısından biraz daha yoğun ve daha az akışkan. Normal bir rimel akışkanlığında diyebilirim. #maviyleprojectpan e bu ürünü de koydum, severek kullanıyorum.

NYC Big Bold Volume By The Lash Mascaranın 3. kata bile müsaade eden bir yapısı var. Topaklanma yapmıyor kirpiklerimde. Ama bunu çabuk uygulamaya borçluyum.İlk iki katın tamamen kurumasını bekleyip uygularsanız anında topaklanma yapacak ve kuruduğu gibi dökülme yapacaktır.

iki kat rimel uygulanmış ve kalın eyeliner ile makyajlı görünümü

Ben vermiş olduğu etkiyi çok ama çok beğendim. Farklı makyaj ve eyeliner uygulamalarında nasıl sonuçlar verdiğini sizinle paylaştım. Sizler bu ürünü denediniz mi? Memnun kaldınız mı? Benim gibi Essence aşığı olmaya devam mı ediyorsunuz? Yorum bırakırsanız çok sevinirim. Sevgiler.

26 yorum:

  1. değişik maskaralar kullanmayı seviyorum çünkü kısa ve düz kirpiklerim var doğru maskarayı bulana kadar aramaya devam :) belki buna da denk gelirse şans verebilirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kirpik kıvırıcı kullanırsan bu rimel de senin işini görür gibi duruyor. Çok memnun kalır mısın onu bilmiyorum canım

      Sil
  2. Essence maskaralar bende alerji yaptı, kullanamıyorum. NYC ise hiç denemedim. Sende çok güzel durmuş, bu arada gözlerin çok güzel, maşallah Sinem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :( çok üzüldüm ya içindeki etken bir maddeden olmuştur herhalde. Herkesin sevdiği garnier bende alerji yapmıştı misal onun gibi bir şey olmuş bu durum :( Ben de şans eseri denedim ama güzel çıktı sevdim performansını. Çok teşekkür ederimmm güzel gören gözlerin için <3

      Sil
  3. rengin koyuluğunu çok sevdim, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyahlığı gerçekten güzel. Teşekkür ederim <3

      Sil
  4. Essence rimeller bende alerji yaptığı için sanırım bu maskaraya bir şans verebilirim! Çünkü Essence'in etkisini seviyor ama bir türlü kullanamıyorum :) Teşekkürler yazı için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana da mı Başak ablam :/ tüh ya üzüldüm bu duruma I love olan çok güzel çünkü. Bu ondan tombiş ama yine de iş görür <3

      Sil
  5. çok yakışmış size siyahlığıda çok hoş duruyor :) elimdeki rimel bitmek üzere alışverişe çıktığımda bakacaklarımın arasına ekleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. indirim zamanı mutlaka şans verin derim ben de <3 çok teşekkür ederimm

      Sil
  6. Gozlerin guzelliginden maskaraya bakamadim:))masallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok ama çok teşekkür ederim <3 çok mutlu oldum

      Sil
  7. Renginin koyuluğu çok güzelmiş. Bende plastik ve ince uçlulardan daha güzel sonuçlar alıyorum. :) Bu arada gözlerinin rengine bayıldım, maşallah. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyahlığı ve yapısı gerçekten güzel bir ürün. O zaman siz alerjiniz yoksa essenceyi daha çok seversiniz eminim. Ve çok teşekkür ederim bu güzel sözünüz için <3 <3 <3

      Sil
  8. Bu maskarayı bende kullandım çok memnun kalmıştım :) Dolgunluk konusunda pek iyi gelmedi bana ama kirpikleri tel tel ayırması hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tel tel ayırması çok güzel gösteriyor ama benim ikinci ve üçüncü katta dolgunluk da kattı sanırım benim kirpiksiz oluşumdan :D

      Sil
  9. Cok yakismis canim gule gule kullan:))

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuş gözlere de ayrıca maşallah :)

    YanıtlaSil
  11. gözlerine kurban, hatuna bak ya! :D çok beğendim makyajını, gözlerin zaten güzel bir de eyeliner rimel kombosu yapınca dehşet olmuş :D bu rimelin yeşilini severek kullanıyorum ben de ama biraz fazla topaklanıyor =) eline sağlık güzelim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işık sebebiyle arap bacılar gibi esmer çıkmış olsam da :D çok teşekkür ederim canımın içi. Bunda topaklanma hiç yaşamadım ben kuzum şans verebilirsin

      Sil
  12. Keske geldigimde baksaymisim yahu, ellerine saglik guzellik <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımmm <3 bir sonraki gelişin için liste oluşturalım

      Sil
  13. Çok güzel durmuş Sinem sende.. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈