Sinem Pehlivan: Lanaturel / Deodorant Kanser Yapar Mı?

6.9.16

Lanaturel / Deodorant Kanser Yapar Mı?

    Bugün blogumun konuğu çok sevdiğim Lanaturel markasına ait ürünler Lanaturel Deodorantlar. Bu markanın özellikle kansere dur demeyi içeren reklam içeriğini çok beğendim. Hepimizin korkulu rüyası olan "deodorant kanser yapar mı?" sorusuna açıklık getiriyor.
    Lanaturel'in ürünlerinde kanser yapıcı içerikler bulunmuyor. Alüminyum, alkol vb gibi içerikler ile bizleri zehirlemiyor. Piyasadaki ürünlerin %80'ninde bu içerik bulunuyor.
   LaNaturel Deo Roll On Kokusuz 50 ml Bayan
lanaturel deodorant
Fotoğraf Lanaturel Sitesinden Alıntıdır.

    Benim gibi koku hassasiyeti yaşayan kişiler için çok avantajlı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Lanaturel kokusuz deosu saatler ilerledikçe tenimle bütünleşerek başka bir kokuya dönüşmedi.Bu özelliği sebebiyle benden +1 puan daha aldı.

 LaNaturel Deo Roll On Güllü 50 ml Bayan 

lanaturel deo
Fotoğraf Lanaturel Sitesinden Alıntıdır.
    Genel anlamda gül kokusu sevmeyen biriyim. Özellikle böyle buram buram gül kokarsa; alerjim çok artıyor. Lanaturel Güllü bayan deosu öyle yoğun bir kokuya sahip değil. Hafifletilmiş bir gül kokusu var.

    24 saat koruma vaadi var ancak ben hiçbir ürünün 24 saat koruyabileceğine inanmıyorum. Bu ürünün de koruması sizin ten renginize ve terleme oranınıza göre değişiklik gösterecektir. Ama benim cildimde yaklaşık 10-12 saat kadar bir koruma sağladı.

     Terlemeyi önledi mi? Hayır. Ben terlemeyi önleyen ya da bu vaadi veren ürünler kullanmıyorum. Çünkü terlemek vücudunun ihtiyacı olan bir şey. Bu yüzden sizlere de tavsiyem "terlemeye son" vaadinde bulunan ürünlerden uzak kalmanız.


    Lanaturel kokusuz ve güllü deo ürünleri terlemeyi engellemedi ancak ter kokusunu tahminimden fazla hapsetti. Özellikle güllü deo roll on dan çekiniyordum. Gül kokusu tenimle birleşip kokusu değişimine uğrayarak pudralı bir kokusu haline geldi.
    Bendeki çeşitleri sıvı olanlarıydı. Ancak siteye baktığınızda birçok formu var. Stick şeklinde, spreyli olanları bulunuyor. Buraya tıklayarak >LaNaturel< siteye ulaşabilirsiniz.
 
    Bu deoların yanında bir de spreyli formu gönderilmişti ancak onu bir arkadaşım benden kaptığı için deneyimleyemedim. Yenisini aldım pek yakında ona da başlayacağım. Diğer mendil şeklindeki Mendil Deodorant ise hayat kurtarıcı. Her çantamda bir adet bulunduruyorum. Spor yaptığımda duş almaya vakit olmadan otobüsle döneceksem mutlaka kuru peçeteyle kol altımdaki teri alıyor ardından bu mendillerle siliyordum. Öyle ferah tutuyor ki çok memnun kaldım.

    Son olarak bu üründe en memnun kaldığım özellik koltuk altımı tahriş etmedi, kızarıklığa sebep olmadı, egzamatik olaylar yaşatmadı ve yakmadı. Yanma olayını spreyli ürünlerde çok sık yaşayan ve ultra hassas ciltli biri olarak bu ürün benden 10 üzerinden 10 aldı. Fiyatları da 12-18 lira arası değişen bu ürünler daimi favorilerime eklendi. Lanaturel deodorant kanser yapar mı? Sorusuna cevap bulmuş olduk.

6 yorum:

  1. iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. İlk defa duydum bu markayı kesinlikle terlemeyi önlememesi daha iyi içerik olarakda oldukça iyi duruyor, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈