Sinem Pehlivan: Blog Satışı

2.9.16

Blog Satışı

 Merhabalar arkadaşlar. Çok büyük umutlarla aldığım herkesin çok sevdiği ürünler maalesef benim sivilce tedavisi gören cildimde istediğim etkiyi vermedi. Sonuçta bu ürünleri çok yakın sürede alarak para harcadığım için çöpe atmaya kıyamadım. Kim İster? Şeklinde bir uygulamayla vermeyi düşündüm ancak kullanılmış ürünleri çekiliş yapıyor demeleri muhtemel olacağı için çekindim. Ben de aldığım fiyatların altına vererek hem az kullanılmış ürünleri çöpe atmaktan kurtulmuş olurum diye düşündüm.

                                      LOREAL SKİN PERFECTİON SERUM

skin perfection

skin perfection serum






Ürünü 39,90 indirimsiz olarak almıştım. Ki kazıklanmışım aslında. Gördüğünüz üzere Loreal yazısının olduğu yere kadar kullandım. Yani %95 i dolu. Mekanizmasında bir sorun yok. Alalı 1.5 ay olduğu için ambalajı bile gıcır gıcır kutusuyla göndereceğim. Fiyatı 20 TL.
RİVAL DE LOOP REVİTAL Q10 GÖZ KREMİ
rival de loop göz kremi

İnstagram'da bana çok fazla önerildiği için daha önce almış ve memnun kalmıştım. Bu son indirimde yine aldım ama bu kez kullandığımda sevemedim. Çok gıcık edici bir durum. 3-4 kez şans verip bıraktım. Sanırım bundan iki tüp bitirdiğim için cildim alıştı. Ara vermek istiyorum. Bozulmasın diye de elden çıkarıyorum. Satış fiyatım 10 lira.

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu
garnier kusursuz makyaj temizleme suyu


 Herkesin ayıla bayıla kullandığı bildiğim bu ürünün hem büyük hem küçük boyunu almıştım. Hem de bu küçükten 5-6 tane almıştım 5 liraya bulunca. Akılsız baş! Diğerlerinin hepsini diğer satışımda elden çıkarmıştım sıfır oldukları için. Bunu da gördüğünüz kadar kullandım. Fiyat olarak 2 Lira verdim.Blog satışı
                                                       Vichy Aquaua Termal Yüz Kremi
vichy yüz kremi

Bir kez denedim. Bana nemi az geldi. Zaten minnoş boy bir ürün o yüzden de bunun da fiyatını 3 TL tutuyorum.
                                                   Avon Naturals Simli Vücut Spreyi
avon naturals vücut spreyi







Bu ürünü de avon yazısının olduğu yere kadar kullandım. Ben yaz akşamları omuzlarımın bacaklarımın ve kollarımın ışıldamasını seven biriyim. Ama bu kiraz çiçeği kokusunu herkesin sevdiğini bildiğim halde ben sevemedim. Bacaklarıma uygulayarak da bu ürünü bitirmem imkansız en azından sevebilecek birine gitsin. Kiraz çiçeği sevengiller buraya. Fiyatı 5 Lira. Blogsatışı
Yukarıda gördüğünüz 5 ürünü de alırsanız sizlere ücretsiz kargo ile gönderim yapacağım ve aynı zamanda bu ürünlerin yanına Cyrene, cosmed gibi markaların deneme boy ve tester olan ürünlerinden göndereceğim. 
Bu ürünleri almak isterseniz aşağıya yorum bırakabilir ya da sinem3960@gmail.com hesabına mail atabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. kuzum ben de paylaşayım da belki minnacık bile katkım olur, inşallah seven birileri alır hemencecik =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim düşünmen yeter <3

      Sil
  2. Ne güzel bir düşünce olmuş, almak isteyenler için faydalı olacaktır :)

    YanıtlaSil
  3. Loreal ürününden bende memnun kalmadım açıkçası. Bilgi dolu bir yazı olmuş emeğinize sağlık. Takibe aldım sizi bende beklerim bloguma :)
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk kullandığımda çok memnun kaldım ama sivilce tedavisinden sonra beni memnun etmedi. Teşekkür ederim ben de takipteyim

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈