Sinem Pehlivan: LR Racine Yüz Temizleme Köpüğü ve Toniği/ LR Hediyeleri

28.8.16

LR Racine Yüz Temizleme Köpüğü ve Toniği/ LR Hediyeleri


Selamlar. Bugünün konukları tataaaaa taam :D Balıkesir Blogger Etkinliğinde bizlere LR firması yukarıda gördüğümüz ürünleri göndermişti. Bugün inceleyeceklerimiz ise LR Racine Yüz Temizleme Köpüğü ve Toniği. Kuru ciltli biri olarak yüzümü temizlediğim ürün benim için çok önemli. Bir diğer önemli ve güzel özelliği bu firma hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Ve ürünlerinin kalitesi  tartışılmayacak derecede başarılı. Özellikle aklımda bir far paleti var. İndirime girdiğinde kapmak istiyorum :)

   Ürünün içinde parfüm olduğunu düşünmüyorum ama çok güzel bir kokusu var. İki ürünün de kokusu birbirine benziyor ancak yüz yıkama köpüğünün daha hissedilir derecede.

    Kuru ve hassas cildi biri olarak bu ürün yüzümü gıcır gıcır temizledi. Biraz gerginlik oluştu ancak bu gerginlik çok hafifti. En dandik nemlendiriciyle hatta termal su bile sıktığımda o gerginlikten eser kalmadı. Bu yüzden gerginlik testini geçti. LR böylece gözüme girmiş oldu.


    Sivilcelenmeye sebep oldu mu? Kesinlikle hayır. Kullandığım sürede yüzümde aşırı alerjiden kaynaklı bolca sivilcem vardı. Bunların üzerine şu herkesin bildiği Sudocrem pişik kremini uyguluyordum sabah da köpükle yıkıyor ve tonikliyordum. Malumunuz o krem biraz yağlı bir yapıya sahip. Bu yüzden o yağı tamamen yüzümden arındırmak için köpük temizleyici LR markasından harika bir seçenek oldu.

    Toniğe gelecek olursak; köpürüyor. Evet yanlış okumadınız. Bu iki ürünü küçük seyahat kaplarına koyduğumda karıştırmıştım hangisi hangisidir diye. Ve tonik suyla aktive olup köpürüyor. Böyle köpüren bir şeyin cildim tarafından emiliyor olma fikri bile beni bu tonikten soğuttu. Öyle kenarda duruyor. Temizleme köpüğü bitince onu köpük şişesine koyarak temizleyici olarak kullanacağım. Zaten yüzüme sürdüğümde yapışıklık hissi yaratıyordu. Yani toniği pek sevmedim. 10 üzerinden puanlamam gerekirse tonik 4 , yüz temizleme köpü 6,5 alır.

    Ürünün içinde SLS olması da negatif bir özellik olarak söylenebilir sanırım. Fiyatları bakımından uygun ve boyutları da fiyatına göre olduğunu düşünürsek bu ürünlere tekrar şans veririm. Çünkü nefret etmedim. Ama ilk zamanlarda kullandığım o mükemmel hissi de almıyorum artık. Puanlarımdan da anladığınız üzere bayılmadım.

    17-18 lira arası fiyatları var. Benim de yorumlarım böyleydi. LR markasına bu ürünleri hediye ettiği için teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere :)

17 yorum:

  1. Lr ürünlerini satan arkadaşlar o kadar taciz ediyor ki içimde bir ön yargı oluştu markaya karşı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda haklısın. İşin ucunu biraz kaçırmış durumdalar. Etkinlikte tanıştıktan sonra bu ürünlere değer verebildim. Aksi halde satış temsilcilerinin çoğu dediğin gibi rahatsızlık veriyor

      Sil
  2. ismini çok duydum ama bir türlü deneme sansım olmadı güle güle kullan kuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım satış danışmanları bayağı var aslında

      Sil
  3. yukarıdaki yoruma nasıl da katılıyorum! bir yanım bu kadar insanın üzerine gelinmez diyor diğer yanım da böylesine sevilen ürünleri denemek istiyor. henüz hiç lr ürünüm yok ama belki bir gün tanışırım. eline sağlık bebeğim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın canım. Ben de hala o tarz mesajlara maruz kalıyorum. İster istemez soğuyorum bu durumdan. Bir iki ürünle tanışmaya başlayabilirsin canım benim. Okuduğun ve yorum bıraktığın için teşekkür ederim

      Sil
  4. LR ürünlerini hiç denemedim ama merak ettiğim bir marka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel ürünleri de var benim nefret ettiğim ürünleri de oldu tabi :) denemek lazım

      Sil
  5. Hoş geldin <3 ben zaten takipteyim canım seni uzun zamandır

    YanıtlaSil
  6. Lr ürünlerini seviyorum da dası şu bir defa aldım sonrasında yapıştılar kene gibi resmen ihtiyacım olsa alacağım ısrar edersen kaçacağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Israr politikaları gerçekten şimdiye kadar gördüğüm en baskıcı yöntem. Yani insanı soğutuyorlar

      Sil
  7. Eczane ürünleri al sinem onlar daha iyi Dikkat et zaten Hassastır şuanda yüzün hepsini yüzüne sürmemeye Çalış Dikkat et kendine ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Eczane ürünlerini denedim bioderma avene yıkama jelleri çook gerdi o yüzden bu bitene kadar devam ederim. Sonra kuru cilt için okyanuz sabunu bulursam alcam

      Sil
  8. sosyal medyada öyle dönüyorki bu marka çok merak ediyordum doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ismi çok geçen bir marka. Bu ürünleri de oldukça uygun fiyatlı. Denenebilir :)

      Sil
  9. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈