Sinem Pehlivan: Kertilçam Limon Kolonyası

27.7.16

Kertilçam Limon Kolonyası

    Heyoooo :) Nasılsınız? Nasıl gidiyor hayat? Umarım iyisinizdir. Bizde her şey tıkırında çok şükür. Bugün sizlerle Balıkesir Blogger Buluşması Etkinliği'nde hediye eden Kertilçam Kolonyasını inceleyeceğiz.




    Ben kolonya denince limondan başka kokuyu sevemeyengillerdenim. Ailecek de durumumuz bu. O yüzden bize firma etkinlik öncesi seçme hakkı tanıdığı için kuşkusuz limoooooon <3 dedim.

    Balıkesir şehri kolonyalarıyla ünlü bir şehir. Kertilçam firması da 1962'den beri Balıkesir'in tarihi kolonya firmasıymış. Bunu da bu etkinlik sayesinde öğrenmiş olduk :) Kolonya koleksiyoncusu annem bu duruma çok sevinmiş oldu. Ve bayram için ayırmaya karar verdiğini görünce şok geçirdim. Hemen elinden alıp kendim kullanmaya başladım.

    Ben bu kolonyayı normal amacının dışında ufak tefek kesiklerimin üzerine de uyguladım. Dezenfektan olarak kullandım acil durumlarımda. Ne kadar doğrudur tartışılır ama normal suyla yıkamak yerine azıcık asit olması iyidir benim için. Zararını da görmedim bunca zamandır.


    Kokulara karşı aşırı bir hassasiyet gösteren annem ve ben bu ürünü çok sevdik. Gerek fısfıslı yapısı gerek kokusu bizim için çok ideal oldu. Bitince şişesini de atmayıp evdeki diğer stok kolonyalar için kullanacağız.

    Peki bu ürün bitince tekrar alacak mıyız? Evet. Aile alışverişi düşünüyoruz. Teyzemlere farklı kokularını hediye etmek gibi planlarım var <3

    Kertilçam ailesine etkinliğimize katıldıkları ve bizi bu ürünle tanıştırdıkları için çok teşekkürler.

                                                        Bir başka yazıda görüşmek üzere hoşça kalın :)

4 yorum:

  1. limon kolonyasını ben de çok severim, gider gelir elime döker koklarım, ama kokusu iyi olacak sizinki gibi, spreyli şişeler de çok kullanışlı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bu ve Eyüp Sabri Tuncer'in kolonyaları hakiki limon kokuyor

      Sil
  2. Markanın ıhlamur kolonyasını da ben tanıtmıştım zamanında canım :)güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım. Markanın herkese özel olabilecek bir kokusu var :)

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈