Sinem Pehlivan: Bugün Benim Doğum Günüm

24.5.16

Bugün Benim Doğum Günüm


    Herkese merhabalar. Biliyorum çoooook uzun zamandır yokum buralarda. Çok zorlu ve yoğun bir tempo içindeyim. Aslında az kaldı. Bu yazı hem neler yaptığımın hem de niye yazmadığımın açıklaması olsun istedim.
    Öncelikle şubat ayının ortalarında sivilce tedavisine başladım. Bunun ilgili her ay düzenli bir şekilde etkilerini not aldım bol bol fotoğraf çektim. Düzenimi kurunca aylara bölüp yayınlayacağım. Ama şimdilik şu kadarını söylüyorum nette yazan her şey palavraymış. Korkulacak hiçbir şey yok. Bir ayda bebek gibi cilde sahip oldum ve tedavim bitmek üzere :)

    Mayıs ayı hayatımın en yoğun zamanı olacağı çok belliydi. Öncelikle 8 Mayıs günü ALES'e girdim. Sonuç ne olacak bilmiyorum emin olamadığım bir sınavdı. 22 Mayıs KPSS'ye girdim. Hiç hazırlanmadığım için öyle rahattım ki dünya yansa umrumda olmazdı :D Ve beklediğim gibi gayet güzel geçti. Akşamında çok güzel bir parti organize etmiştik. Oda arkadaşımın o gün doğum günüydü. Eee iki gün sonra da benimki  olacak beraber kutlayalım dedik. Çok güzel bir erken doğum günü kutlaması yaptık. Hemen ardından yetiştirmem gereken proje ve ödevlerim var onları tamamlamaya çalışıyorum. Allah'tan okula gitmiyorum 2 haftadır. Umarım yetiştireceğim. Ve bugün 24 Mayıs benim doğum günüm. Ne mi yapıyorum? Projemi bitirmeye çalışıyorum :D Doğum gününde ödev yapan kızın dramı.
    Doğum günü kutlamalarından pek hoşlanmasam da kutlanmadığı bir yıl olmadı. Bizim ailede pek önemlidir doğum günleri. Bu sene şansıma birden fazla kutlayacağım. Ödevini bitirip bu kız hazırlıklara koyulsun. Çok ama çook güzel bir akşam olur inşallah.
    Bir yaş daha geçti. Büyüdüm sanırım. Artık bunu hissediyorum. Yaşananlar, kayıplar, kazanılanlar, hazırlıklar, aşk meşk her şeyiyle dolu dolu geçen bir yıldı. Şimdiye kadar geçirdiğim tüm yılların içinde en yoğun ve ilginç olanı bu yıldı. Sonunda mezun da oluyorum. Ardından Yüksek Lisans ve Bilim Sınavı için koşuşturmacalarım başlayacak.
     Her şeye rağmen Rabbime şükürler olsun ki bana bu yılı acısıyla tatlısıyla yaşattı. Ve işte bugün diyorum ki ben iyi ki doğdum. Beni iyi ki doğurdun annem.


                                                                                                          Sevgiler.

16 yorum:

  1. Doğum günün kutlu olsun cnm mutlu yıllarrrr

    YanıtlaSil
  2. Doğum günün kutlu olsun :) sevdiklerinle beraber, sağlıkla huzurla geçireceğin daha nice doğum günlerin olsun inşALLAH <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah inşallah amin <3 çok teşekkür ederim

      Sil
  3. doğum günün kutlu olsun kuzum nice senelere :)

    YanıtlaSil
  4. doğum günün tekrardan kutlu olsun bebişim, inşallah hayırlısı ile mezun da olursun ve hayattan tüm istediklerin önünde diz çöker! <3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah'ımm ne güzel bir dilek bu <3 <3 Amin bitanem amin inşşallah o günleri de görürüz hep beraber :* :* çok teşekkür ederim

      Sil
  5. blog keşif etkinliğinden geliyorum, blogunuzu gfcde takibe aldım bende beklerim! sevgiler:')
    güzel bir postla karşılaştım, geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelere, umarım hayallerin hedeflerin hep gerçek olur:')
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hoş geldiniz ben de hemen geliyorum <3

      Sil
  6. Bak yine yakaladım bir ikizler :) Hayatım ikizler kadını yakalamakla geçmekte :) Bir ikizler olarak tüm isteklerin katlanarak çoğalıp sana en güzel şekilde gelmesi dileğiyle :) Mutlulukların perçinlensin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel bir yorum bu böylee <3 havalara uçtum resmen. Ah bu ikizler kadını :D her yerde belli ediyoruz kendimizi

      Sil
  7. Doğum günü en sevdiğim ve en değer verdiğim günlerden biridir. Üzerinden epey zaman geçmiş ama sayfanıza ilk ziyaretim bu. Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı bir ömür diliyorum sizin için, huzurlu bir ömür diliyorum, yeni yaşınızda karşınıza yeni ama güzel kapılar açılsın dilerim. 24 Mayıs yakın bir dostumun da doğum günüdür aynı zamanda. Bu yüzden doğum gününüzü görünce tebessüm ettim elimde olmadan. Nice senelere.

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Nefes alarak uyandığımız her gün aslında bizim doğum günümüz oluyor. Keşke her günü öyle mutlu ve heyecanla yaşayabilsek. Dilerim dediğiniz gibi bu yaşım bana hayırlı gelir. Yakın dostunuz da iyi ki doğmuş ikizler burcunun insanı olmuş. Gülen yüzünüz hiç solmasın sizinde . Kucak dolusu sevgiler kocaman öpücükler gönderiyorum <3

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈