Sinem Pehlivan: Ya Senin De Başına Gelirse?

26.2.16

Ya Senin De Başına Gelirse?

   Birçok youtuber ve blogger arkadaşımda kadına taciz ve tecavüzle ilgili yazılar videolar gördüm. Hatta sevgili Ayşegül ve Elifcan'ın videolarını da google+ ile herkes için paylaştım. Gözyaşlarım sel oldu aktı dinlerken. Büyük küçük fark etmiyor herkesin başına geliyor veya gelebiliyor bu olaylar. 
    Her taciz tecavüz olayında saati sormayın! Üstündeki kıyafet neydi demeyin! Nereden geliyormuş diye söylenmeyin! Size ne? Ben saat kaçta nereden nasıl geliyorsam kime ne? Bu sizin taciz ya da tecavüz etmenize sebep mi? Ben çarşaf giysem o pislik zihniyet yine düşünmeyecek mi acaba diye? Vazgeçin sapkınlıklarınıza kılıf uydurmaktan. Bir kadına o gözle bakan kişi istediği kadar inkar etsin. SAPIKTIR. Bitti bu kadar. Yok ötesi sevgili anne babalar. Kadın kuyruk sallamasa erkek koşmazmış. Köpek miyiz be biz? Sen ne sanıyorsun kendini? Senin ne haddine bana dokunmak, bana laf söylemek? Sen uçkuruna sahip olamıyorsun be adamlıktan nasibini alamamış varlık! Bir de erkeğim diye geziniyor sonra ortada öyleleri. 
      Hani çok iyi bir şey yapmış gibi görüyorsun ya bu yaptığın iğrençlikleri, git kahvehanede söyle bakalım. Kaç kişi ağzını burnunu yer değiştirir haberin var mı? Ben adamım diye geçiniyorsun ya hani. Korkaklık sizin ki. Çünkü biliyorsunuz o kadın sizi sevmeyecek, sizi istemeyecek, yüzünüze bakmayacak. Tek sebebi bu. YEDİREMİYORSUNUZ KENDİNİZE! İşte adamlık burada başlıyor. Senin olmayan ekmeğe el uzatamıyorsan namusa, şerefe nasıl el/dil uzatırsın? Edebinizle giderseniz yolunuza, eğerseniz başınızı işte o gün adamsınız siz. Bana anlatmayın kardeşim yok yere erkeklik şöyledir böyledir. Ulan başkasının namusuna göz diken kendi namusunu nasıl koruyacak? Karısının kızının? 
      Sevgili Elifcan ne kadar doğru söylemiş. Devlet ceza vermese bile. Ailem ve sevdiklerim bilince insanın vicdanı rahatlıyor. Çünkü biliyorsun sana gelecek en ufak bir yanlışta inanmayan gözlerle değil karşı tarafı boğazlamak düşüncesinde olan gözlerle bakılacak. Kimse size ailenizden yakın değildir. Korkmayın. Gerek fiziksel gerek sözel gerek internet!!! üzerinde yapılan tacizlere, tehtitlere boyun eğmeyin. Anında ailenize anlatın. Yasal haklarınızı arayın delillerinizi toplayın. İş işten geçmiş demeyin. Bu sapıklar bugün size yarın başkasına yapacaktır. Belki de ilerde sizin kızınız bile olabilir. Oğluna aç göster pipini kızına ört bacaklarını demeyeceksiniz anneler babalar! İyi ki her durumda yanımda olan bir ailem var. Sizlerde ailenize anlatmaktan sakın çekinmeyin. Ve ne olur geciktirmeyin. Çünkü bu sapkınlıklar yıllar geçse de değişmiyor. Ve her zaman kendinizden emin olun. Yasal bir bedeli olmayacaksa bile emin olun yapılanların bir bedeli mutlaka olacaktır :) Eminim ki anladınız siz beni. Ve ve ve ne olur kendinizden ve yaşamınızdan vazgeçmeyin. Toprağın altından çıkıyor kardelenler. Hiç pis olduğunu gördünüz mü? Bembeyazdır yine tüm saflığıyla. İşte sizler yani bizler de öyleyiz. Bir taraf ölecekse o biz değiliz. Kimse bizden daha değerli değildir.

7 yorum:

  1. Ne kadar büyük bir acıdır o. ALLAH GÖSTERMESİN. aMA Bana dokunmayan yılan da bin yaşamasın. Hepimizin başına gelebilir. Destek olmalıyız onlara. Devletin bu canilere büyük cezalar vermesi lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonucta bir yilan o. Bugun olmazsa yarin bir zarari dokunacak. Belki sana degil bir baskasina. Ama goz yummamak gerekiyor. Keske gereken yasalar kadinlarin basina bu cirkinlikler gelmeden korumayi bilse.

      Sil
  2. Sorular sormalar, ille de kadını didiklemeler, erkektir yapar sen kendine hakim ol diyen ruh hastaları... Zor işimiz. Çok zor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun sebebi de yine kadinlar. Bizler haklarimizi tirnaklarimizla kaziyarak almadik. Atamiz altin tepside sundu hepsini o yuzden kiymetini bilmiyoruz. Bazi kadinlar o kadar acimasiz ki yetistirdikleri evlatlar daha beter oluyor

      Sil
    2. Bunun sebebi de yine kadinlar. Bizler haklarimizi tirnaklarimizla kaziyarak almadik. Atamiz altin tepside sundu hepsini o yuzden kiymetini bilmiyoruz. Bazi kadinlar o kadar acimasiz ki yetistirdikleri evlatlar daha beter oluyor

      Sil
  3. yeri geliyor kadınlar ne kuuruklar sallıyor ama erkek onurluysa yaklaşmıyor, kadın kuyruk sallıyorsa kendinden mesuldür bu başkasının onun namusuna göz dikme hakkını hiç kimseye vermez
    yazı çok dokunaklı, çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. ağzına sağlık. Kadın isterse çıplak gezer ama bu senin ona tecavüz etme hakkını doğurmaz.Bu konuda yasaların caydırıcı olması lazım.

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈