Sinem Pehlivan: Kokulu Taş / Özlem Sabun

13.2.16

Kokulu Taş / Özlem Sabun

    Hangimiz evinde güzel duran bir obje istemez ki? Hele bir de mis gibi kokuyorsa... Bugün sizlere böyle bir üründen bahsedeceğim. Kokulu taş.
kokulu taş
Kokulu Taş (kuş şeklinde)



   Görselde gördüğünüz beyaz kafes içinde pembee <3 kuş Balıkesir Blogger Buluşması Etkinliğimizin sponsorlarından Özlem sabuna ait. Çok ince ve zarif bir tasarımı var. Ben çok beğendim. Hemen evimde televizyon ünitesinde yerini buldu bu güzel kokulu taş. Hatta bir taneyle yetinemeyeceğimizi anladık.
 
   Hem eve hem de benim çeyizime yeni kardeşlerini alacağız. Koku hassasiyeti olan ve oda kokularında kriz geçiren biri olarak söylüyorum ki en iyi oda kokusu bence kokulu taş. Hem göze hitap ediyor hem de misler gibi kokuyor. özlem sabuna bu güzel hediyeleri için tekrar teşekkürler.
 
   Yakında kardeşlerini alacağız inşallah. Ürünleri sadece bu kuşla sınırlı değil. Daha neler var neler. Eğer onları da merak ediyorsanız Özlem sabun& kokulu taş facebook ve instagram hesaplarının üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. ya da 0535 226 3630 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. En azından kokulu taşlara mutlaka şans vermelisiniz.

   Eviniz mis gibi koksun gönlünüzde açan çiçekleriniz hiç solmasın. Kendinize güzel bakın hoşça kalın.

4 yorum:

  1. Merhabalar:) bu tür kokulu taş ve sabunları ben de çoks ederim. Bloğunuzu da bir yorumunuzdan keşfettim:) takipteyim ben de sizi beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz ben de hemen geliyorum ziyarete :) Kokulu taşlar gerçekten büyük kurtarıcı

      Sil
  2. Hımm. Evet bu lara bayılıyorum. Banyomda ve mutfağımda birer adet var. Hem görüntü hem hoş birer koku oluyor.

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈