Sinem Pehlivan: Yeter...

7.1.16

Yeter...

     Guzel bir sabah olsun isterdim ama olmadi. Canlar yitip gidiyor bir bir elimden. Evimdeyim diye sevinemedim su iki gundur. Hep bir aci keder.
      Trafik canavarlarinin sonu gelmedi. Kacinci can bu bizden aldiginiz. Buna bir son verilmeli artik. Bir tabela istedim belediyeden aylar gecti ustunden hic bir faaliyet yok.
      Sonuc  yine kaza yine bela. Bitmiyor ve kimse de umursamiyor olanlari. Bicirik, Bulut  ve bugun de Pamuk yitip gitti ellerimden. Ben ezilecekken onlari alip gitti araclar. Goren verilmis sadakan varmis diyor. Hayir verilmis canlarim var benim. Onlar bizim evlatlarimiz. Ne olur sacma sapan konusmayi birakin. Yeter artik.
     Canimi sikacak yorumlarinizi da dusuncelerinizi de alin "Gidin!" Baska bir sey istemiyorum. Harbiden defolun. Bir canim daha yitip gitti onun yerine daha cok canlar evlat  edinecegim ve bakacagim.  Yerini tutmayacak biliyorum ama kalbimizi aydinlatacak.
      Olanlar bunlar. Memleketimde kara bir gun bugun benim icin. Daha da fazlasiyla ugrasmak istemiyorum. Tum olumsuzluklariniz size kalsin.

6 yorum:

  1. yer farklı sonuç aynı heryerde sorumsuz söförler :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insanlıktan nasibini almamış pis yaratıklar... olan benim yavrularıma oldu

      Sil
  2. ah ah fotoğrafı görür görmez yazının konusunu anladım ... :(((( çok üzülüyorum çoook! insan ölümleri beni bu kadar üzmüyor, çünkü hem hayvanların yaşam alanlarını ellerinden alıp hem de duyarsız, dikkatsiz ve futursuzca ölümlerine sebep oluyoruz insanlık oalrak... yavrum benim, inşallah bu son olur senin sesini duyarlar. 'Yavaş' tabelası gerekli kesinlikle. Belediye umarım bu konuda bir şey yapar. En nefret ettiğim görüntü, yol kıyılarında cansız yatan can dostları... :(((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan ölümleri gerçekten beni üzmüyor bu kadar. Hatta bazı insanlar keşke ölse hayat daha güzel olurdu diyorum. Duyarsızlıkları, dikkatsizlikleri bir yere kadar. Canlarımı elimden alıyorlar ve kimsenin umrunda bile olmuyor. Alt tarafı HAYVAN imiş onlar. Farkında değiller aynı yaratıcıdan geliyoruz. Onun canı benim canımla eşit. Belediye oralı bile olmuyor. Ne yapsam söylesem boşuna. En kötüsü de ne biliyor musun canım? Bazı insanlar bu acıyı anlayamıyorlar. Kalbim sızlarken hiçbir şey olmamış gibi kendi isteklerini dertlerini sunabiliyorlar. Sevgili Sergül ablamın da dediği gibi. Bizler acıyı paylaşmayı bile bilmiyoruz.

      Sil
    2. kesinlikle... katılıyorum her bir cümlene... benim de kızım var diyorum tüyü agzına girmiyor mu diyor insanlar.. açıklama yapıp savunmaktan bıktım onlar dışlamaktan bıkmadı hayvanları... bence Allahın en büyük vergisi onlar bize. ağızları var dilleri yok, gariban, sevgiye muhtaç ve asla kötülük bilmeyen canlılar hayvanlar... en iyi dostlarım hep onlar oldu, en sevdiklerim hep onlar olacak...

      Sil
    3. Milyon da bir tane kaçsa ne olacak? Tırnak yemekten saç yemekten bahseden insanlar var. O hayvanın bir kılı gelecek de kaçacak yani. insanlarımız laf söylemek için yer ariyorlar. benim de en iyi dostum onlar. Henüz bir bebeğim olmadığı için insan olarak anneliği onlarla öğrendim. Evladım hepsi. Herkesten vazgeçebilirim insan olarak ama bebeklerimden asla

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈