Sinem Pehlivan: Tarafıma İnternet ve Telefon Üzerine Yapılan Tehtitler

8.1.16

Tarafıma İnternet ve Telefon Üzerine Yapılan Tehtitler

    Arkadaşlarım, aile dostlarım ve sevgili hocalarım. Adıma birkaç sahte hesap açıldığını fark etmiş ve gerekli yasal işlemleri pazartesi gününden itibaren başlatacağım. Sizlerden ricam bu sayfalar ya da kişiler sizi eklediğinde itibar etmemenizdir. Herhangi bir mesaj atılması durumunda bana iletirseniz çok sevinirim. Kişiye savcılık üzerinden cevabımı vereceğimden elimdeki kanıtlarım artmış olacaktır. Hassasiyetiniz ve destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.

5 yorum:

  1. Böyle bir durumu ben de yaşamıştım yazık ki.. Savcılığa şikayet ettim nisanda duruşmam var.. Dilerim senin olayın failleri de tez vakitte bulunur ve ceza çekerler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. desteğin için çok teşekkür ederim cnm. Tez vakitte çözülecektir inşallah

      Sil
    2. Bu durumlarda avukat tercihi cok önemli bilişim sektöründe oldugum icin yetkili makamlarla zaten hep görüsme halindeyim ve acikcasi avukatimda bu iş konusunda cok derin tecrübeye sahip . Zaten kişileri tespit etmek kolay sms inkar edilemez ama farkli hat sahipleri de sonuc olarak ceza yolu aciliyor.Ve cok güzel cezalar aliyorlar ben kişiyi ve yandaşlarini zaten suan deşifre ettim Savcilik geregini yerine getirecektir. Siz de kesinlikle davanizdan dönmeyin çünkü bunun gibilere her türlü ceza hukuken suan kanunlarimizda mevcut.

      Sil
  2. Sen hic merak etme Sister 'im kimsenin yanina bişey kar kalmicak saniyorsa bu yapilanlar tespit edilemez cikartilamaz Gercek Deli kim miş beni tanimamiş.Bakalim yetkili merciler önünde atip tuttuklarini bu kadar erkek ya kivirmadan da kabullenebilecek mi ?

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈