Sinem Pehlivan: Hediyerengi.com ve Hediye

8.10.15

Hediyerengi.com ve Hediye


    Merhabalar tüm güzelliklere :) Karamsar bir Çanakkale havasında mutlu olmak ve bunun sebebini size anlatmak istedim. Geçtiğimiz günlerde Hediye Rengi sitesi ile görüştük, mailleştik. Ve bana hoş bir hediye yolladılar. Hoş da kelime mi kızz diyorum şuan kendime. Çünkü çeyizim için almayı planladığım ayılıp bayıldığım harika bir set geldi. Biraz sabırsızlanın istiyorum. Öncelikle sitemizden bahselim :)


hediyerengi.com sitesi isminden de anladığınız gibi hediyelik eşyaların olduğu bir site. Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi hazır şekilde alınabilecek hediyeler olduğu gibi kişiye özel hediyeler de bulunuyor. Özellikle sevgiliye özel olanlar çok hoş <3
Sitemizden birkaç görüntü. Saat ve cüzdanlarda aklım kalmadı desem yalan olur.

Pembe radyo bir harika <3 keşke onu seçseydim diye bir an aklımdan geçirsem de kendi hediyemi daha çokk istediğimi düşününce hemen vazgeçiyorum bu fikrimden :)
Şimdi gelelim benim güzel hediyemee <3 <3 <3


Şunun güzelliğine bir bakar mısınız ? <3 Geldiği günden beri bakıp bakım tekrar poşetliyorum. 6 kişilik nostaljik kahve setim. Özellikle istemeye geldiklerinde (inşallah) böyle bir setim olsun istiyordum. Sitede görünce dayanamadım hemen benim olsun istedim. Ve geldiğinde çok ama çok beğendim. Setin içinde 6 fincanı 6 fincan altlığı bir adet lokumluk ve bir adet tepsisi var. Hele tepsi öyle kaliteli ve ağır ki hayran kaldım. Kullanmaya bile kıyamam ben bunu <3
Eğer siz de bu ürünü merak ettiniz ya da beğenip almak isterseniz TIK TIK
Bu setin daha yakından fotoğraflarını da çektim. En yakın zamanda daha ayrıntılı bir şekilde bir yazı daha yazacağım. Tam hayalimdeki sete kavuşmuş oldum. Bu ürünü bana hediye ettikleri için www.hediyerengi.com a çok teşekkür ederim. Kullandıkça sizi hatırlayacağımm. 


3 yorum:

  1. hemen siteye ışınlanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birbirinden güzel ürünler var kesin zevkine uyan bir şey bulursun. Şimdiden güle güle kullan :)

      Sil
  2. hediyelik eşyalar beni bitiriyo zaten almadan duramıyo insan :)
    blogunu takipteyim bende beklerim http://kelebektavsiye.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈