Sinem Pehlivan: Sosyal Terzi.Com

7.12.14

Sosyal Terzi.Com

Herkese yağmurlu bir Çanakkale sabahından merhaba. Mis gibi toprak kokuyor demek isterdim ancak alt yapı sorunu nedeniyle yağmur yağdığında camı açasım bile gelmiyor. Eee dışarı da çıkmak istemeyince doğal olarak içeride bilgisayarla baş başa kalıyorum.


Şimdi sizlere bakmaktan çok ama çok keyif aldığım bir site ile tanıştıracağım. Bir blogger arkadaşımızı çeyiz alışverişinde gördüğüm mutfak önlüğü sayesinde ışınlandım. İnceledim ve bayıldımmmm!!!

Bu sitemiz http://www.sosyalterzi.com/ . Burada birbirinden güzel hediyelik eşyalar, şu yurt dışında gördüğümüz bayıldığımızz yastıklar , mutfak önlükleri, kıyafet, çanta . Kısacası ne ararsanız var bu sitede. Satışları ise şuradan oluyor  https://www.zet.com/tasarimci/sosyalterzi     ve fiyatları bana göre gerçekten çok iyi. Hak ediyor vallahi :) Şimdi bir kaç ürüne göz atalım mı beraber??

Parlament Mavisi Güpür Tül&Parlak Saten Gece Elbisesi


Kelebek desenli runner

Tam bir yaz çantası

Kenarları cupcakeli mutfak önlüğü ( Rengi bitirim <3 )


Baykuşlu yastıklar ( benim olacaksınız!)

Veeeeeeee geldik en bomba olana. Bu ay içinde mutlaka siparişini vereceğim bir ürün kendisi. Blogger arkadaşımında bunu aldığını görmüştüm karşınızdaaaaa mutfak önlüğüm!!!

Sen ne şekersin öyle. Ben seni kullanmaya bile kıyamam ki. İçim gitti buna. Ve mutlaka sipariş vereceğim.
Sitemizin sahibi kendini ve dikmeye nasıl başladığını anlattı. Bir de onun ağzından dinleyelim.
Akhisar Kız Meslek Lisesi Giyim bölümünden mezunum. Hal böyle olunca kendime ve tanıdıklara bir şeyler dikerek dikiş dünyasına atılmış oldum. Daha sonrasında ise meslek olarak yapıp, siparişe göre dikiş dikmeye başladım. 6 sene boyunca Halk Eğitim Merkezi'nde Usta Öğretici olarak dikiş-nakış dersleri verdim. Kızım üniversite okumak için İzmir'e gelince ben de her şeyi bırakıp, İzmir'e yerleştim. Ancak burada Halk Eğitim Merkezi'nde görev alamadım. Kızım bilgisayar mühendisi olunca, internetten satış yapalım diye bir fikirle geldi. İlk başta elbise, gömlek, etek, gece kıyafeti ile işe başladık. Ancak insanlar bu giysileri alma konusunda çekinceliler. Beden olmayabilir, istedikleri gibi üzerlerine oturmayabilir. Kısacası bu kısım bizim için uygun olmadı. O noktada mutfak önlükleri ve dekoratif yastıklar dikme fikri aklıma geldi. Yabancı siteleri araştırdım. Hediyelik eşya sitelerini araştırdım. Türkiye'de bulamadığımız o kadar güzel eşyalar var ki. Bunlar neden burada olmasın dedim ve ilginç karakterleri, çizgi film karakterlerini ürünlerime yansıttım. İlk olarak minion mutfak önlüğü takımını yaptım. Çok da sevildi bu ürün. İnternet çok büyük bir dükkanmış onu anladım. Şu anda Amerika ve Avustuya'ya da ara ara satış yapıyorum. Demiş sitemizin sahibi sizler de mutlaka bu siteye uğrayın diyorum . Herkese kocaman öpücükler <3 https://www.zet.com/tasarimci/sosyalterzi

11 yorum:

  1. Aaa İzmir'de mi, yastıklara bayıldım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İzmir :) bence iletişime geç çok beğendiysen . Ben de alacağım o yastıklardan

      Sil
  2. Ben de yastıklara bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bayılmayan kalmadı :) ben mutfak önlüğüne ayrı bayıldım dayanamadım verdim siparişimi :)

      Sil
  3. Yastıklar çok tatlıymış, buradan dediğiniz siteyede uçtum şeker bir siteymiş. Site sahibesinin öyküsü de ilham verici, internet uçsuz bucaksız bir dünya gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tatlı bir site gerçekten sahibesi de çok ilgili bir hanım . internetin zararları varsa azcık da yararı olsun ama değil mi :)

      Sil
    2. Kesinlikle öyle

      Sil
  4. Sizi mimledim:) http://makyajcigeldihanim.blogspot.com.tr/2014/12/mimlendim.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnm çok geç gördümm kusura bakma lütfen hemen geliyorum

      Sil
  5. Önlüklere bayıldımmm tek kelimeyle harikalar :)))

    http://suslupuslublog.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sipariş verdim bile cnm bugün yarın elimde olur. Çeyiz alışverişlerine eklene bilir. Hemen geliyorum sana da :)

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈