Sinem Pehlivan: Gratis Alışverişim

28.12.14

Gratis Alışverişim

Herkese merhaba. Gratisten bir çok alışveriş yaptım fotoğrafladım ancak yazılarını yazmayı hep unutmuşum. Bu da o alışverişlerden biri.


Gratisin ilk açıldığı gün gidip bu şampuan setini almıştım. Kullandım bitirdim şimdi yorumlamasını da yapmış olmak istedim.


Elidor'un neredeyse bütün serilerini denedim. Ama hiç bir seti beni böyle memnun etmemişti. Benim saçlarım normaldir ancak diplerim kolay yağlanır. Özellikle de nemlendirici maskeler ve şampuanlar kullandığımda.

Saçımın yine Çanakkale'nin rüzgarlı havalarında kuruyup yıprandığı anda bu şampuan kurtarıcım oldu. Saçlarımı iki günde bir yıkıyorum. Bir kez kendi şampuanımı kullanıyorsam diğer sefer bu elidorun serisini kullandım. Saçlarıma verdiği yumuşaklık parlaklık bir harikaydı dostum!

Baştan kokusu ekşimiş limon gibi gelmişti. Sonradan çok sevdim gece yanağıma geldikçe saçlarımı koklar oldum. Belimi aşan saçlarımın kolay taranmasını sağladı kremi. Ben çok memnun kaldım bu seriden bulursam tekrar alacağım. Fiyatı 5.50 TL idi. Keşke yine aynı fiyata bulabilsem.


Bu da gratisin açılış deneme ürünlerindendi. İlk kullandığımda kimyasal kokusu beni deli ettiği için bir daha kullanmamak üzere kaldırdım. Başka birine veririm belki denemek ister diye düşündüm. 1 ay sonra diş doktorum diş etlerimin tedavisi için bunu önerince ben de elimdeki tüpü kullanıp bitireyim dedim. Beyazlatması güzel. Zaten kendi dişlerim de çok sarı değil. Kemik işi hep bunlar. Ama bir daha almam. O kimyasal koku beni öldürüyordu.

Benim ilk gratis alışverişim buydu. Yakında yılbaşı alışverişimi de ekleyeceğim.

14 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yakında yılbaşı alışverişimin yazısı da gelecek :)

      Sil
  2. Huhh! Belini aşan saçlar mı!!:)
    Gül'e Gül'e kullan!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kalçama kadar geldiler çok kısa bir sürede. Sanırım bununla da ilgili bir yazı yazsam güzel olur :) Teşekkür ederim

      Sil
  3. güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim daha yeni yeni ciciler gelecek yakında :D

      Sil
  4. Benimde Elidor'un en sevdiğim serisi bu. Önceleri saçlarımda ne zaman kuruluk hissetsem bu seriden alır kullanırdım.Saçları yumuşatması parlatması gerçekten çok güzeldi. Ama daha sonraları Elidor'un şampuanları gün içinde saçlarımda değişik bir koku yapmaya başladı is kokusu gibi. Sende oldu mu bu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok hayır turuncu, pembe ve bu sarı serisini kullandım. Hepsinin kokusundan memnun kaldım. Başta bu sarı olan biraz ekşimiş gibi koku verdi saçlarima sonradan düzeldi. şaşırdım şuan böyle olmasına :(

      Sil
  5. Bende sizi keşfettim. Her zaman birbirimize destek olabilmek adına çok memnun oldum. Bana da beklerim. http://mutfakhazinem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz ben de hemen sizin blogunuza geliyorum :)

      Sil
  6. Takipteyim beğeneceğiniz bloguma sizi de beklerim. Saygılarımla. http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr . Facebookta da https://www.facebook.com/pages/Tasar%C4%B1mda-Nilg%C3%BCn-%C3%96zen-Ayd%C4%B1n/802433419804021

    YanıtlaSil
  7. Salegaragesale.blogspot.com

    Beklerim blog satışı var :)

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈