Sinem Pehlivan: 1V1Y.com Alışverişim

17.11.14

1V1Y.com Alışverişim

Alışveriş çılgınlıklarım tuttu mu kimse durduramıyor ki beni :) Selamlar herkese. Bugün sizlere 1V1Y.com dan yapmış olduğum alışverişi anlatacağım.
Bu siteden sürekli mail almaktayım çünkü uzun zamandır üyeliğim vardı. Ancak bir türlü alışveriş yapmaya vaktim ve isteğim olmamıştı.
En son gelen mailde 3. yılına özel ücretsiz kargo çeki/ çekleri hediye etmiş. Bunu görünce siteye bir göz atasım geldi. Ama bu çek olayında bir dalavere varmış da ben sonradan çaktım. Yazının sonunda göreceksiniz.
Uzun zamandır tablolara merakım son derece artmıştı. Siteye bakınca bu güzelliği gördüm.




Henüz evlenmek gibi bir niyetim olmasa da çeyizlik eşyalarımı falan önceden tamamlama düşüncesindeyim. Şimdi bu ne alaka demeyin. Mutfak takımlarım, yatak odası takımlarım hazır, Renkleri de pudra pembesi ve vişne çürüğü olunca bu tabloyu kaçırmadım. 
Ama benim için bir şeyi alırken en önemli nokta fiyattır. Elbise,ayakkabı,çanta vs. ne olursa olsun dibim bile düşse fiyatını hak ettiğini düşünmüyorsam almam.

Bunun fiyatı ise 10 TL idi. 33x33 cm boyutlarında. Eee hazır kargoda bedava al bakalım gelecek mi dedim. MNG kargo ile 3.gün elimdeydi. Çok da güzel paketlenmiş hiç bir hasarı yok. Ahşap bir tablo kendisi.
Aldığım için mutlu muyum? : Evet
Verdiğim paraya değer mi? : Kesinlikle!
Yine olsa yine alır mıyım ? : Uçarak.

Şimdi kargo meselesine gelelim. Öyle bir büyük 3 yazmışlar ki hem yaşın hem kargonun önündeydi. Bende saf kız 3 kargo çeki hediye sandım. Hemencecik sadece bu tabloyu alıp gönderttim  bir sonraki gün bir şey daha beğendim alayım dedim. Bir baktım çek mek yok. Baya da tuzlu oluyor kargosu. Vazgeçtim.

Logo işini kim yaptıysa helal olsun ben bile yuttum yani :D neyse olsun o kadarcık ben tablomu kaptım mutluyum.
Böyle internet sitelerinden yaptığım alışverişlerin yazısı gelecek. Takipçim olmayı unutmayın. Böylelikle her yeni yazımdan haberdar olabileceksiniz.
Sevgiler...

5 yorum:

  1. iyi günlerde kullanın inş.. bende bloguma beklerim sevgilierle...

    http://eylullegel.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. merhaba ben sizi blog kesif etkinliginden buldum ve hemen uyeniz oldum banada beklerim sevgiler :) www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈