Sinem Pehlivan: Ürün incelemesi #3 Loreal Paris Ruj

11.9.14

Ürün incelemesi #3 Loreal Paris Ruj

Ürün inceleme yazılarına bayılan biri olarak çok uzun zmaandır böyle bir yazı yazmam gerektiğinin farkındaydım ama bir türlü zaman ayıramadım ki şu bloguma. Tembellik başa bela. Boş boş konuşmayı bırakıp ruju incelemeye başlayalım
Bu ruj bana teyzemin hediyesiydi. Loreal hayvanlar üzerinde deney yaptığı için asla ürün alacağım bir marka olamayacak artık. Elimdeki tüm ürünlerini tüketeyim. Sonuçta onlara o parayı vermişim. Ama bir daha almayacağım. Şeklini çok beğenmiş ve  kullanabileceğime inanmıştım taa ki deneyene kadar :(


Yok böyle iğrenç kokan bir ruj bu hayatta. Bozulmuş olabilir mi bilmiyorum. İlk geldiği günlerde böyle değildi. Bildiğiniz tükenmez kalem kokuyor. Sürülmesi çok ama çok zor. Rengini vermek bilmiyor parça parça duruyor. 

Önce 1 numara denilen turuncu alt tonlu kırmızı ruju üstüne de 2 numaralı yumuşatan ve fazla parlaklık veren lip balm kısmını sürüyoruz.
Rujun rengi tam benim sevdiğim tonlarda ancak delirten iğrenç kokusu, dudağa sürünce bütünleşmemesi, herkesin en çok isteği olan silsen bile çıkmayan bu ruj kendinden çok fazla iğrendirdi beni.
İki kısımında ayrı ayrı sürülmüş hali aşağıda gördüğünüz gibi. Bu ürünü gördüğünüz yerde kaçın diyorum. Buna verilen paraya acırım ben.
Başka bir yazı da görüşmek üzere hoşça kalın :))





6 yorum:

  1. Evet ruj bozulmuş. Kokusu ile alakalı değil de, sürerken bütünleşmeyen ruj ya bozulmuştur veya merdiven altı imalatıdır. Bu arada bilgi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim. sanırım bozulmuş ama bu kadar kısa sürede bozulmasına da hayret ettim doğrusu :( ben teşekkür ederim yorumun için:)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten nolduğunu ben de bilmiyorum bir haller oldu ama :D koşarak uzaklaşın diyorum :)))

      Sil
  3. Bozulmuştur.Birkaç seferde benim başım gelmişti. Berbat bir koku....
    Takipteyim bana da beklerim. sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen geliyorum bloguna :) Bildiğimiz tükenmez kalem kokuyor yaa :(

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈