Sinem Pehlivan: Alışveriş #1

23.12.13

Alışveriş #1


Naber şekerlerimmm?? Kendimi çok fazla özletmek istemedim. Finallerimin çok yakında başıma bela olacağını bildiğimden ne kadar fazla yazı yazarsan o kadar iyi diye düşündüm :))
Telefonumla çektiğimden dolayı fotolar biraz kötü kusuruna bakmayın lütfen :(
Hadi şimdi aşağıda gördüğümüz toplu resimdeki ürünleri tek tek inceleyelim neler almışım bakalım





  • FLOWERS ISLAK MENDİLLERİ : Severek izlediğim youtuber Elif ablamın ( Elifcan Gürocak) sayesinde öğrendiğim mendillerdir kendileri. Şok marketten almıştım. İçinde dört tane var ve 1 lira !!! kokuları gelecek olursam şimdilik henüz bir tanesini açtım kurumu ihtimaline karşılık. Güllü olanının kokusuna bayıldım. 
  • XP MASKARA VE DİPLİNER : Bir set halindeydiler. Dipliner sürme özürlüyüm malesef ne yaptıysam süremedim gitti. Ancak yeni blogger arkadaşımla ufak bir anlaşma yaptık önümüzdeki cuma günü onun için deneyeceğim. ( Kitap ve güzellik ). Bu seti de bir bijuteriden almıştım 7,5 lira .
  • LADY SPEED STİCK: Bimlerde kolaylıkla bulabileceğimiz bir ürün. Bu jel olanı değil arkadaşlar. Kokusunu beğendim kullandıkça yorumlarımı sizlere mutlaka yazacağım :) fiyatı 2.95 olması gerek tam hatırlayamasam da :)
  • BANAT SEYAHAT BOY DİŞ FIRÇASI VE MACUNU : Yine Elif ablam sağ olsun :D Bu ürünün üzerine konuşacak çokk şeyim var ama ürün incelemesine saklamalıyım :) Şok marketlerde bulabileceğiniz bir ürün fiyatı 2,90. Şunu da belirteyim aynısını carrefourda da gördüm ancak fiyatı 6,90dı. Kazık yemeye gerek yok diye düşünüyorum :D
  • DOWN UNDER NATURAL'S ARGAN YAĞLI SIVI SAÇ KREMİ: Bir arkadaşımın sevgilisi sağ olsun bizi kırmamış ona sipariş vermiştik ( çünkü burda ne gratis ne watsons var!!) Fiyatı 12 tl idi biz aldığımızda.
  • DAVİD WALKER PARFUM'S : Şimdilik hayatımın parfümü kendisi. Daha önceleri Bargellodan aldığım bu parfümün adını bir türlü ezberleyemedim. Numarası B-33. İnternet sitesinden bulabilirsiniz.Bir alana bir bedava şeklinde aldım. Bu 4. şişem olmalı. Fiyatı 2 adet 25 lira.
  • ORİFLAME VERY ME SMOOTHIE FONDÖTEN:Biricik kuzenim oriflame satıcısı olduğu için onun sayesinde her şeyden haberdar oluyorum. Kendisinin bana hediyesi olmuş oldu. Rengi ivory. Fiyatı 9,90 sanırım.
  • LILYUM KAŞ KALEMİ: Milyonculardan alışveriş yapmaya bayılırım kim ne derse desin. Şimdiye kadar denediğim ürünlerden bana hasar çıkarmayanlarını kullanmaya devam ediyorum. Bu da onlardan biri. Fiyatı 2 lira.
  • NEW WELL GÖZ KALEMİ ( BEYAZ): Hem göz içime hem de kaş altlarımı aydınlatmak amaçlı beyaz bir kalem. Flormar alacaktım ancak o dükkanda şimdiye kadar gördüğüm en uçuk fiyatlara satılıyordu. Mecbur kalıp aldım. Ve iyiki de almışım. Göz içine sürerken zorlasa da beni, kaş altlarımı aydınlatma da bir harika :)  Fiyatı 1 lira.
Evet arkadaşlar benim yapmış olduğum alışveriş şimdilik bu kadardı. Eminim kendimi durduramayıp daha nice alışverişler yapacağım. Hepinize bol alışverişli günler diliyorummmm <3 

7 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/12/bebak-gul-suyu.html

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim kızlarr :))))

    YanıtlaSil
  4. maskara ve diplineri hangi bijiteriden aldın acaba :?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım inşş yanlış tarif etmiyorumdur ama Cumhuriyet meydanındaki SOBE adlı yerden aldım cnm :) daha dün yeni setler geldiğini gördüm . Rimelinden çok memnunum :)

      Sil
    2. anladım hemen gidip bakıcam oraya teşekkürler

      Sil
    3. rica ederim cnm şimdi onunla yaptığım bir makyajı yüklicem :))

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😀😁😂😃😄😅😆😉😊😋😎😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😫😪😯🤐😮😥😣😴😌😛😜😝😒😓😔😕🙃🤑😲😷😤😟😞😖🙁🤕🤒😢😭😦😧😨😩😬😰😱😳😵😡😠😈